gezocht_arrow

Nieuws

woensdag 15 april 2020

Vlaggenmast geplaatst bij SZHL.

Vrijwilligers hebben afgelopen week een vlaggenmast geplaatst bij de ingang van het SZHL. Tijdelijk is de coronavlag gehesen.  De tekst die op de vlag vermeld staat spreekt voor zich.

Met elkaar …..     Voor elkaar.

Op deze manier willen we allen een hart onder de riem steken in deze moeilijke periode. Laten we er samen voor zorgen dat het coronavirus snel aan ons allen voorbij gaat door ons aan de maatregelingen te houden die het RIVM voorstelt. Let goed op jullie zelf en elkaaar..     

 

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.