gezocht_arrow

Nieuws

maandag 02 augustus 2021

Vrijwilliger Zorg. Iets voor jou?

Wij zoeken mensen met een warm hart om (mantel)zorg op maat te kunnen geven aan mensen. Je ondersteunt  de verpleegkundige in de persoonlijke verzorging van onze gastbewoners. Maar je helpt ook b.v. bij eten en drinken of begeleiden naar het toilet. Wil je meer weten? Ga naar de button "vrijwilligers" en meld je aan via de button: "Contact" ...... en loop gewoon een keer vrijblijvend stage mee.  

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.