gezocht_arrow

Nieuws

zondag 14 januari 2018

Vrijwilligersbijeenkomst op 30 januari 2018

Het Samen Zorgen Huis Leudal (SZHL) houdt op 30 januari a.s. weer een vrijwilligersbijeenkomst. Deze bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die als vrijwilliger bij het SZHL al aan de slag is, of die interesse heeft om als vrijwilliger bij het SZHL aan de slag te gaan.

U kunt op verschillende gebieden als vrijwilliger iets voor ons SZH betekenen. Om u kennis te laten maken met deze gebieden en met wat het betekent om vrijwilliger bij ons te zijn, nodigt het bestuur u van harte uit voor deze algemene informatiebijeenkomst.

De avond biedt tevens de mogelijkheid om kennis te maken met de (toekomstige) collega-vrijwilligers.

Wij zien u daarom heel graag op de informatiebijeenkomst op dinsdag 30 januari van 19.00-21.30 uur in Baexeheimerhof te Baexem.

De toegang is gratis en vrijblijvend. Maar in verband met de organisatie vinden wij het prettig als u van tevoren doorgeeft of u komt. U kunt dit doen door een mail te sturen naar: info@samenzorgenhuisleudal.nl

Alvast bedankt voor uw medewerking en wellicht tot 30 januari!

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.