gezocht_arrow

Nieuws

maandag 07 december 2020

Vrijwilligersdag

Elk jaar worden  op 7 december  de vele  vrijwilligers in het zonnetje gezet voor het vele belangeloze werk dat zij verrichten voor diverse organisaties.  In ons geval voor het SZHL.  Helaas kunnen we door de ontwikkelingen van het corona virus hier niet de aandacht aan schenken die ze wel verdienen. Natuurlijk krijg je er veel waardering voor terug en terecht. Het heeft van sommige ook extra inzet gevraagd in deze toch al moeilijke tijden.Via deze manier willen we alle vrijwilligers nog eens bedanken voor de belangeloze geweldige inzet in het afgelopen jaar. We hebben het “Samen” met z'n allen, toch maar goed voor elkaar gekregen. Deze pluim hebben jullie allen verdiend. In de huiskamer staat een grote pot snoepgoed.  Smullen maar. 

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.