gezocht_arrow

Nieuws

woensdag 31 maart 2021

Vrolijk Pasen

De lente is weer begonnen en Pasen staat voor de deur. Vol optimisme gaan we het jaar tegemoet.  De bomen springen weer opnieuw uit en de vogeltjes hebben hun plek gevonden.De werkgroep sfeer heeft er weer alles aan gedaan om de boel weer mooi te versieren op zijn Paasbest. Onder leiding van Mien Gielen is er een middag bijeenkomst georganiseerd voor de gastbewoners voor het maken van Paasstukjes. Voor degene die zelf dit niet konden maken of niet in de gelegenheid waren werden ook Paasstukjes gemaakt voor op het appartement. Onder genot van een heerlijk kopje koffie of thee en koek was deze middag weer super geslaagd. Wij wensen alle gastbewoners, vrijwilligers en professionals en allen die dit bericht lezen:  Fijne Paasdagen

 

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.