gezocht_arrow

Nieuws

vrijdag 12 januari 2024

Zin in lekker koken of maaltijd verzorgen?

Heb jij koken als hobby?  Dan is het SZHL bij uitstek een kans om je kunsten te tonen. In een geheel nieuwe prachtige keuken van alle gemakken voorzien en een mooi team aan vrijwilligers kun jij een bijdrage leveren om onze gastbewoners van lekker eten te voorzien.Je kan ook een bijdrage leveren voor het ontbijt of avondeten. Interesse?  meld je aan via deze site als vrijwilliger of vraag vrijblijvend informatie. Er wordt dan met jou contact opgenomen. Twijfel je nog? Zet de eerste stap en ga naar de button "Vrijwilligers" of "Contact" en meld je aan.     

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.