gezocht_arrow

Nieuws

vrijdag 22 december 2023

Gastbewoners blij verrast met diner van restaurant Lu & Na uit Kelpen-Oler.

Mooi initiatief

Vandaag werden de gastbewoners van het SZHL blij verrast met een verrassingsmenu van restaurant Lu & Na uit Kelpen-Oler. De uitbaters Arman en Anahit en de kinderen serveerde zelf de maaltijd. De gastbewoners lieten het zich heerlijk smaken. Arman en Anahit wilde iets persoonlijks doen voor oudere en zorgzame mensen in deze toch al donkere dagen rondom Kerst. Het diner werd gratis aangeboden, waarvoor onze welgemeende dank.

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.