gezocht_arrow

Nieuws

donderdag 01 oktober 2020

Stichting Samen Zorgen Huis Leudal doet mee met Rabo Club Support 2020. STEM op SSZHL

STEM op Stichting Samen Zorgen Huis Leudal

Rabobank Peel-Maas en Leudal heeft SSZHL uitgekozen om mee te mogen doen als "goede doel" voor deelname aan de Rabo Clubkas campagne. Samen Zorgen Huis Leudal is al niet meer weg te denken uit de Leudalse samenleving. Bestaansrecht heeft zich bewezen. Vindt u het ook belangrijk dat dichtbij huis in uw eigen gemeete of regio een kortdurende tijdelijke zorgopvang is waar inwoners, indien nodig verzorgd kunnen worden om straks weer zelfstandig te kunnen wonen en leven in onze mooie gemeente of regio óf waar gastbewoners een "waardig leven" geboden wordt in de eindfase van hun leven?  Steun dan het SZHL. De opbrengst wordt besteed aan (interne) opleidingen van de vrijwilligers en medewerkers. Denk aan EHBO, Veiligheid,  AED cursus, Zorgopleiding enz. Steun ons door uw stem uit te brengen (naast uw eigen vereniging of stichting die uw voorkeur heeft)  door een of meerdere stemmen uit te brengen voor Stichting Samen Zorgen Huis Leudal. Elke euro komt goed terecht. U kunt vanaf 5 oktober uw stem uitbrengen op het SZHL. U dient echter lid te zijn van de Rabobank. Door in te loggen in de app of op de website van de Rabobank Peel, Maas - en Leudal en via "Zelf regelen" en vervolgens "Mijn lidmaatschap" kan je klikken op Rabo ClubSupport.  Ga naar Stichting Samen Zorgen Huis Leudal te vinden onder de rubriek:"Samenleving". Bij voorbaat dank. 

.

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.