gezocht_arrow

Nieuws

maandag 04 september 2023

Stichting Samen Zorgen Huis Leudal doet mee met Rabo Club Support 2023. STEM op SSZHL

STEM op Stichting Samen Zorgen Huis Leudal

Samen Zorgen Huis Leudal is al niet meer weg te denken uit de Leudalse samenleving. Vindt u het ook belangrijk dat dichtbij huis in uw eigen gemeente of regio een kortdurende tijdelijke zorgopvang is waar inwoners, indien nodig verzorgd kunnen worden om straks weer zelfstandig te kunnen wonen en leven in onze mooie gemeente of regio óf waar gastbewoners een "waardig leven" geboden wordt in de eindfase van hun leven? 

Steun ons dan door uw stem uit te brengen op Stichting Samen Zorgen Huis Leudal.  

Ga naar de website:  www.rabobank.nl/leden/clubsupport  of naar de Rabo app.

Let op je kan uiterlijk tot 26 september je stem uitbrengen. U dient wel lid te zijn van de Rabobank

Bij voorbaat dank voor jullie stem. 

Bestuur Stichting Samen Zorgen Huis Leudal

.

Terug naar het overzicht

Maak kennis met onze partners

Het project Samen Zorgen Huis Leudal heeft volledige ondersteuning van een aantal belangrijke partijen, zowel in de zorg als daar omheen. Ook de Provincie Limburg en de gemeente Leudal ondersteunen ons. Het ministerie van VWS volgt ons project actief en met grote belangstelling. Het illustreert het draagvlak voor en de betrokkenheid op dit unieke burgerinitiatief, waarmee gemeenschapszorg in de volle breedte van de samenleving wordt getrokken. Hierdoor wordt een solide basis gelegd voor de toekomst en continuïteit.

Daarnaast blijft de inzet en actieve betrokkenheid van vrijwilligers uit Leudal en omstreken de hoofdsleutel tot succes.